Egyéb kategória

Kapcsolatgyilkos szokások – felejtsétek el őket

Bizony a párkapcsolat nem könnyű műfaj, tenni kell érte, hogy jól működjön. Van néhány mérgező szokás, amely észrevétlenül bekúszhat a kapcsolatunkba, és mire rájönnénk, hogy hol hibáztunk, már késő. Próbáljuk meg ezeket elkerülni.

vous - 2018.08.09.
Kapcsolatgyilkos szokások – felejtsétek el őket

Ne lógjunk állandóan a mobilunkon

Az online jelenlét és az állandóan kezünk ügyében lévő mobiltelefon már a párkapcsolati terapeutáknak is komoly fejtörést jelent az utóbbi években. Ne jussunk el odáig, hogy külső segítséget kelljen kérnünk egy kütyü miatt. Különösen fontos, hogy a nap végén egyszerűen hagyjuk a hálószobán kívül a mobilt, ne mérgezzük vele a meghitt perceket.

Ne viccelődjünk a másik kárára

Valószínűleg nekünk sem esne jól, ha megtudnánk, hogy a párunk a mi kárunkra viccelődik. Akár a jelenlétében, akár a háta mögött, ne csináljunk poént abból az emberből, aki a legközelebb áll hozzánk.

Ne hánytorgassunk fel minden hibát

Igen, követ el hibákat, de ne hitegessük magunkat: mi sem vagyunk tökéletesek. Ha folyamatosan a másik orra alá dörgöljük korábban elkövetett baklövéseit, nehezebb lesz továbblépni, és a tüske is csak egyre növekszik mindkettőnkben.

A cikk itt még nem ér véget, olvassátok tovább!

Forrás:
iStock.com
Ajánlott cikkek