Egyéb kategória

Családi fotók akkor és most – ti mennyire pontosan tudnátok megismételni kedvenc gyerekkori fotóitokat?

A családi albumokat nézegetve biztosan nektek is megvannak a kedvenc fotóitok gyerekkorotokból, esetleg szüleitek gyerekkorából. Válasszátok ki a legjobb, legviccesebb beállításokat, és ismételjétek meg őket több év vagy akár több évtized elteltével. Garantáltan jól fogtok szórakozni.

vous - 2018.08.10.
Családi fotók akkor és most – ti mennyire pontosan tudnátok megismételni kedvenc gyerekkori fotóitokat?

A családi fotók újrajátszásához tökéletes alkalom egy születésnap, egy évforduló. Keressétek elő gyerekkori képeiteket, a legjobb a kisbabakori fotó, minél több évvel ezelőtt készült, annál viccesebb lesz felnőtt fejjel megismételni. Ha arra is emlékeztek hol készült az akkori fotó, keressétek fel az eredeti helyszínt, így annak változása is jól mutatja majd az idő múlását.

Ha megvannak még az akkori ruhák, kiegészítők, és még jó rátok, vegyétek fel újra. Persze nem a babaruhára gondolunk, de egy partedli, szüleitek akkor divatos ruhadarabjai ismét előkerülhetnek a fotózás erejéig. Nézzétek meg jól, ki ki mellett, mögött ül vagy áll a fotón, így állítsátok be a családtagokat az új képhez. Még profibb lesz, ha alaposan megnézitek a kéztartásokat, fejtartásokat, mimikákat, és egy kis vicces gyakorlás után megismétlitek ezeket.

Valószínűleg jó nagy nevetések lesznek, mire beáll az egész család a megfelelő pozícióba. Ez főleg akkor izgi, ha minél többen vagytok a képen.

A családi fotók mellett megismételhetitek házassági évfordulóra az esküvői képeket, gyerekkori kedvenceitekkel, a kutyás, cicás fotókat is.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek