Egyéb kategória

Így tartsd meg a barnaságot egészen őszig!

A nyár folyamán megszerzett színed nyilván Te is szeretnéd a lehető leghosszabb ideig megőrizni és akár még az őszi hónapok alatt is élvezni. Egy kis odafigyeléssel és néhány egyszerű trükkel ez nem is olyan nehéz – írja a The Sparkling Blueberry blog szerzője, Szőke Anna.

vous - 2018.08.12.
Így tartsd meg a barnaságot egészen őszig!

1. Kerüld a forró fürdőt!

A nagyon meleg víz vagy a hosszas kádban való fürdőzés könnyedén kiszáríthatja a bőröd, ezzel arra késztetve azt, hogy gyorsabban regenerálja sejtjeit. Így egységes barnaságodat gyorsan foltok vagy teljes “kopás” válthatja fel. Zuhanyozz kellemes langyos vízzel, és válassz olyan fürdőkészítményt, mely már a fürdőzés alatt is hidratálja bőrödet.

2. Hidratálj!

A megfelelő hidratálás az év minden napján fontos, de ha nyári barnaságod szeretnéd tovább megtartani, akkor egyenesen elengedhetetlen. A napvédelem fontosságáról már olvashattatok nálam, de eddig még nem ejtettem szót a napozás utáni bőrápolás fontosságáról. A napozás során a bőr ég/sérül ezt azonnal hűsíteni, gyógyítani valamint táplálni és hidratálni kell. Erre kiváló megoldást kínálnak az úgynevezett “After Sun” vagyis napozás utáni testápoló készítmények.

Objektum doboz

Szerencsére már számos természetes összetevőket tartalmazó napozás utáni készítményt találhatsz a piacon, ezek közül kedvencemet a Dr. Hauschka After Sun testápoló krémet ajánlom. Nagyon szeretem a Dr. Hauschka termékeket, ez volt az egyik első “green beauty“ márka, amit életmódváltásom kezdetén használni kezdtem.

A cikk folytatását ide kattintva >>> olvashatjátok.

Ajánlott cikkek