Egyéb kategória

3 sorozat, amikért a 90-es években odáig voltunk!

A sorozatoknak manapság sokszor ugyanolyan súlyúk és értékük van, mint a mozifilmeknek, nem véletlenül játszik nem kevés mozisztár sorozatban. A 90-es évek azonban ennek az útnak az eleje volt, és mondhatni még teljesen más kategóriát képviseltek a napi vagy heti sorozatok. Mi azonban emlékszünk és imádtuk őket!

vous - 2020.08.08.
3 sorozat, amikért a 90-es években odáig voltunk!

Beverly Hills 90210

A tinik első számú sorozata minden kétséget kizáróan a Beverly Hills 90210 volt a kilencvenes években, de ettől függetenül a felnőttek is imádták. A sorozat sikere talán abban rejlett, hogy könnyed hangulata mellett igen komoly témákat is feszegetett, amely sok fiatalnak adott erőt.

Egy rém rendes család

A sorozat igazi meghökkenéseket és felháborodásokat keltett, hiszen az addig megszokott tökéletes család képe helyett egy egy minden tekintetben tökéletlen család mindennapjait láthatták a nézők. A cipőboltban güriző, és az életét utáló Al Bundy-t azonban milliók szerették meg, a sorozat pedig tagadhatatlanul kultikussá vált.

Forrás:
instagram.com

Jóbarátok

Ki ne emlékezne a hat jóbarát vicces mindennapjaira, amit nagyrészt egy new york-i kábézóban töltöttek? Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Monica és Chandler viharsebességgel lopták be magukat a nézők szívébe, a Jóbarátok pedig máig az egyik, ha nem a legsikeresebb vígjátéksorozatnak mondható a tv műsorok történelmében.

Ajánlott cikkek