Jennifer Ansiton

Kiderült, mi Jennifer Aniston ragyogó arcbőrének a titka

Amikor hazánkban is elkezdték vetíteni a Jóbarátok című sorozatot, egyszeriben minden lány olyan frizurát szeretett voln, mint amilyen Rachel Greennek volt. Manapság azonban másért irígkedünk a színésznőre: kortalanságának titka sokunkat foglalkoztathatja. Most végre kiderült, mi Jennifer Aniston ragyogó arcbőrének a titka - és fájdalmasabb, mint gondolnátok!

Jennifer Aniston arcbőra sugárzóan ragyogó, pedig elmondása szerint sosem járt botox-kezelésen. Akkor mi a szépségének a titka? Az bizony a rendszeres arcmasszázsokban keresendő. Ez azonban ne vezessen senkit félre: Toska Husted kezeli a színésznő arcbőrét, és ő is hozta napvilágra, miszerint ezek az arckezelések meglehetősen fájdalmasak is tudnak lenni, Jennifer Aniston azonban elképesztően jól tűri a fájdalmat.

Objektum doboz

A kezelésben ugyanis fájdalmas hámlasztásokon esik túl az egykori Rachel Green, ami után olyan finom és érzékeny marad a bőr, hogy a lehető legóvatosabban kell bánni vele. Idővel begyógyul, és olyan sugárzóan szép lesz, mint amilyen a fotókról és plakátokról néz le ránk, amelyeken Aniston szerepel. Nem hiába tartja a mondás: a szépségért meg kell szenvedni.