Anna hercegnő

A hónap születésnaposa – A stílusos Anna hercegnő, akiről olyan keveset tudunk

Augusztusban ünnepelte a 68. születésnapját Anna hercegnő. Ő II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg egyetlen lánya. Ma már csak kevés szó esik róla, pedig érdemes rá is figyelni – ha másért nem, a stílusa miatt mindenképp. Anna hercegnő ugyanis mindig egy lépéssel a divat előtt járt.

Anna hercegnőt nem a stílusa, hanem elsősorban karitatív tevékenysége és komoly sportmúltja miatt ismerik el. A hercegnő a brit királyi család egyetlen tagjaként részt vett az 1976-ban rendezett nyári olimpián. A brit családból ő az, aki a legtöbb nyilvános szereplést vállalja, többek között ő vesz részt külföldi méltóságok vagy híres emberek temetésén is, ahol minden esetben a királynőt helyettesíti. Érdekes hobbija van, ez a farológia, amely a világítótornyok tanulmányozása voltaképpen. Szeretné Skócia mind a 2015 világítótornyát felkeresni.

Mi az, amit eltanulhatunk tőle?

A következőkben öt olyan stílustippet mutatunk meg, amelyeknek Anna hercegnő lelkes követője, vagy inkább teremtője.

1. Az anya-lánya összeöltözés nem ciki, sőt!

Akinek van közös anya-lánya fotója, az pontosan tudja, mekkora kincset jelentenek ezek a képek. Az különleges boldogság, ha a képen szereplők kicsit össze is öltöztek – talán csak a fotó kedvéért, talán mert mindig is hasonló volt a stílusuk. Kiskamaszként, tiniként vagy fiatal felnőttként talán nem is volt olyan egyszerű összeöltözni anyával, de később, amikor a szemünk körül szaporodnak a ráncok, az emlékek pedig kisimulnak és széppé fakulnak, egy ilyen fotó kincset jelent majd.

Az összeöltözés titka, hogy mindig meg lehessen különböztetni, hogy ki a lány és ki az asszony, ki az idősebb és ki a fiatalabb. Egyik fél se akarja túlragyogni a másikat. Ez nem verseny, nem is lehet az soha. Ez egy kötelékerősítő rituálé a ruhák, cipők vagy éppen kalapok segítségével.

Objektum doboz

Olvassátok tovább a cikket!