Egyéb kategória

Felismernétek smink nélkül? Íme, Lady Gaga valódi arca

Lady Gaga A csillag születik című film bemutatójára érkezett a Velencei filmfesztiválra a rendező, Bradley Cooper kíséretében. Ennek kapcsán sokmindent felelevenítettek a castingról, a forgatásról és kettejük kapcsolatáról.

vous - 2018.09.02.
Felismernétek smink nélkül? Íme, Lady Gaga valódi arca

A Csillag születik az eredeti forgatókönyv negyedik feldolgozása, Lady Gagának azonban az első mozifilmes főszerepe, és talán életének is fontos állomása. Ugyan az énekesnő szerepelt már filmben, az American Horror Story című sorozatban, de ez a szerep egy kicsit más. Főleg, mert az egész filmben a tőle megszokott, vastag maszkréteg nélkül, barna hajjal láthatjuk.

Objektum doboz

A rendező egy interjúban elmondta, hogy azonnal beleszeretett az énekesnő arcába és szemeibe. Lady Gaga azonban a jelek szerint nincs túl jó véleménnyel adottságairól, legalábbis ez derül ki abból, ahogyan leírja, hogyan törölte le Cooper a sminkjét a meghallgatáson.

Ez helyretett, pont oda, ahol lennem kellett. Amikor a szerepem szerint arról kellett beszélnem, milyen csúnyának érzem magam – ezek valódi érzések voltak. Annyira bizonytalan vagyok. Szeretem osztani az észt, de nem mindig élem a gyakorlatban is, amit mondok

–  vallotta megható őszinteséggel az énekesnő, akiről eddig azt gondoltuk, mindent megtesz, hogy feltűnést keltsen, miközben ebben talán legalább annyira benne van a rejtőzködés és átalakulás vágya is.

Objektum doboz

Lehet, hogy ez a film és a rendezővel való kapcsolata sokmindent megváltoztatott az életében. Úgy tűnik, ők ketten nemcsak a vásznon találták meg a közös hangot, olasz gyökereik a mozin kívül is összekötik őket, – és ki tudja még mi minden. Mindenesetre a látványos kémia mindenféle feltételezésekre alapot adhat. Kíváncsiak vagyunk, mit szól mindehhez az énekesnő vőlegénye, aki tavaly jegyezte el őt.

Ajánlott cikkek