haloszoba_1200

Így dekorálhatjátok ki hálószobátokat a Feng Shui alapján

A hálószoba az alvás, intimitás, pihenés, feltöltődés helyszíne, és a dekorációval is ezeket érdemes erősítenetek. A Feng Shui megmutatja, hogyan alakítsátok át az ágyatokat, a színeket, a környezetet, hogy még pihentetőbb hálót teremtsetek magatoknak.

A Mind Bodygreen Feng Shui témában jártas szakértője mindenre kitért, ami a hálószoba dekorációt illeti. A hálószoba falának színétől kezdve, az ágyon át a bútorokig és faliképekig, megtudhatjátok, min érdemes változtatnotok.

Igazán pihentető ágy

A hálószoba fő eleme az ágy. Helyezzétek el úgy a szobában, hogy rálássatok az ajtóra. Legyen egy jó tömör fejléce, amin nincsenek lyukak, rácsos minták, ezáltal egyfajta támogatást nyújt majd az ágyatok. Mindig legyen rend az ágyatok alatt, különben zavart álmaitok lesznek.

A hálószoba többi része

A legfontosabb, hogy találjátok meg az egyensúlyt, mindent párban helyezzetek el, két éjjeliszekrény, két kislámpa, stb. Tartsatok rendet az éjjeliszekrényen, még a könyveket se hagyjátok rajta rendezetlenül.

Képek

A képeket ne az ágyatok fölé, hanem a szoba többi falára helyezzétek. Fontos, hogy ezek boldog pillanatokat ábrázoljanak.

Színek

Válasszátok a föld tónusú színeket, krémszíneket, barna árnyalatokat, de a kedvenc élénk színetekből is vihettek a szobába egy kicsit.

Elektronikai eszközök

Ne vigyetek elektronikai eszközöket a hálószobába, a munkára emlékeztethetnek, zavarhatják a pihenést, a nyugodt alvást.

Forrás:
ZARA Home, H&M Home, The Darma Door