Egyéb kategória

Jelek, hogy okosabbak vagytok az átlagnál

Nem is gondolnánk, de látszólag az intelligenciánkhoz nem köthető tulajdonságainkból, szokásainkból arra lehet következtetni, hogy okosabbak vagyunk a nagy átlagnál. Hogy melyek ezek?

vous - 2018.09.13.
Jelek, hogy okosabbak vagytok az átlagnál

Balkezesség

Akiket annak idején a tanító nénijük át akart szoktatni a jobb kézre a bal helyett, azok bizonyára tapasztalták, hogy a legritkább esetben volt ez a művelet sikeres. Aki a bal kezét használja, arról elmondható, hogy másképp működik az agya, főleg a férfiaknak. Az biztos, hogy másképp vannak „összerakva”, nem véletlen, hogy ősidők óta az ördöggel cimborálóknak tartották őket. A balkezeseknél az agyféltekék funkciói is meg vannak fordulva, míg a jobbkezeseknél a jobb agyfélteke felelős az érzelmekért és a művészi hajlamokért, a bal pedig a beszédért és a logikus gondolkodásért, addig náluk ez pont fordítva van.

Káosz a munkaterületen

Akinek hatalmas kupi van az asztalán, az valószínűleg kifejezetten intelligens, ne hagyjuk, hogy meggyőzzenek az ellenkezőjéről a rendmániás kollégáink, hiszen a káosz a nagyfokú kreativitás egyik jele.

Nézzétek meg a többi jelet is!

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek