Egyéb kategória

Csokis sajttorta – álomdesszert csak türelmeseknek

A sajttorta nem véletlenül vált az elmúlt években hatalmas kedvenccé, csupa krémes töltelék és lágyság, amit rengeteg módon lehet ízesíteni és variálni. Csokisan próbáltátok már? Lehet, hogy elsőre furcsának tűnik, de brutálisan finom, friss és könnyű, annak ellenére, hogy durván csokis és van benne cucc rendesen!

vous - 2018.09.16.
Csokis sajttorta – álomdesszert csak türelmeseknek

A sajttorta nem gyors, sem nem olcsó, viszont egyszerű és isteni, így ünnepi pillanatokra az egyik legjobb desszert. A legnagyobb dráma, hogy sokat kell rá várni, mert hosszan sül és még hosszabban pihen, de sem a sütési, sem a pihentetési időt nem lehet elcsalni, ha tökéletes állagú, könnyű, krémes és lágy állagú sajttortát szeretnénk. A jó hír viszont az, hogy egyszerűen és gyorsan összeállítható, az eredmény pedig magáért beszél,

és minden sikert bezsebelhetünk vele.

A klasszikus sült sajttorta titka az idő, a hosszú sütés után is szinte folyós még az isteni krém, így nem is szeletelhető, és további sütéssel sem lesz szilárdabb, de a pihentetés és a hűtő mindent megold, ennél a változatnál pedig a csokoládé is besegít, hogy tökéletesre dermedjen a gazdag töltelék. Nem kell drága krémsajtot használni, a saját márkás pénztárcabarát változatok is tökéletesek, a csoki legyen inkább jobb minőségű, magasab kakaótartalmú, hiszen mégis ez adja ennek a zseniális sütinek a lényegét!

A csokis sajttorta receptjéért kattintsatok ide >>>

Forrás:
Depositphotos

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek