Egyéb kategória

Mit tegyetek, ha teljesen beszippantott az Instagram és a Facebook világa?

A közösségi média ma már behálózza életünket. Az Instagram és a Facebook felhasználók általában a legjobb és a legszebb oldalukat igyekeznek megmutatni a „nagyközönségnek”, hogy postjaik által minél több lájkot és követőt szerezzenek. Átlagos felhasználóként valószínűleg a többségeteket rabul ejti néha a lenyűgöző postok világa, és órákat töltötök el a közösségi oldalak nézegetésével. Mutatunk néhány tippet, melyek által okosan és kevésbé időigényesen böngészhettek.

vous - 2018.09.23.
Mit tegyetek, ha teljesen beszippantott az Instagram és a Facebook világa?

Véget nem érően görgetitek lefelé a közösségi oldalakon a csodás dekorációk, mennyei finomságok, meseszép, szinte hihetetlennek tűnő utazások fotóit? Mindeközben telik a drága idő, észre sem veszitek, de akár órák telnek el hasztalanul, miközben mások élete után sóvárogtok. A Mind Bodygreen megmutatta azonban, hogyan használjátok okosabban ezeket az alkalmazásokat.

  • Időkorlátozás és az értesítések lenémítása

Jelöljetek ki bizonyos időtartamokat, amiket a közösségi oldalak böngészésével tölthettek, és némítsátok le az értesítéseket. Így nem fogtok azonnal percenként a telefonotok után nyúlni.

  • Követések

Szűrjétek meg, kiket követtek és kiket nem. Szükségetek van arra, hogy lehetetlenül vékony Insta modelleket nézegessetek, és ettől rosszul érezzétek magatokat a saját testetekben?

  • Legyetek valódiak

Ha olyan dolgokat osztotok meg, amelyek valóban boldogabbá tesznek, mintsem csak a legkiválóbb fotókat, akkor ezáltal bátorítotok másokat is, hogy ugyanígy járuljanak hozzá egy általánosabb Instagram/Facebook világhoz.

A nap végén, amikor csak folyamatosan görgetitek végig a postokat, könnyen megfeledkezhettek róla, hogy a való világban éltek, nem a közösségi média fantáziavilágában. Szóval állítsatok fel magatoknak korlátokat, és nézegessétek okosan a postokat.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek