Egyéb kategória

Mit vár a sorozat végétől az Agymenők Penny-je?

Az Agymenők, vagyis a Big Bang Theory lassan de biztosan halad a vége felé, a 12. évad ugyanis az utolsó lesz a sorozat életében. Mind a rajongók, mind a szereplők nagyon szomorúak, hiszen a 2007-től futó tudósokról szóló sorozat több millió ember szívébe lopta be magát

vous - 2018.09.25.
Mit vár a sorozat végétől az Agymenők Penny-je?

Amikor az Agymenők 2007-ben elindult, talán még senki nem gondolta, hogy egy fizikusokról szóló sorozat ekkora sikereket érhet el. A széria em kidolgozott férfi felsőtestekkel és felszínes dolgokkal hívta fel magára a figyelmet, ráadásul közönségét sem így szerezte magának. Intelligens humorának és a színészek alázatos és profi munkájának köszönhetően elképesztő gyorsan hatalmas szenzáció lett a koránt sem mindennapi történet.

Objektum doboz

Egyszer azonban mindennek vége szakad, így a sorozatnak is hamarosan elérkezik az utolsó évada, ami jövőre fog a képernyőkre kerülni. Ezzel kapcsolatban kérdezték a Penny-t játszó Kaley Cuoco-t, nevezetesen, hogy mi az, amit mindenképpen szeretne a sorozat utolsó évadában. Ezt válaszolta:

“Először is nagyon szeretném megtudni, hogy mi Penny vezetékneve. Emellett klassz lenne, ha végre megjavításra kerülne a lift a házban!” – nyilatkozta viccesen a színésznő.

Ajánlott cikkek