Egyéb kategória

Ezért nem visel Meghan Markle soha vörös rúzst!

Ha sminkelésről van szó, Meghan Markle igazi példakép. Pontosan tudja, mi áll jól neki, és nem fél használni azokat a termékeket, amelyek kiemelik a szépségét. Egy dolgot azonban már soha nem visel majd: vörös rúzst. Miért? Eláruljuk!

vous - 2018.10.02.
Ezért nem visel Meghan Markle soha vörös rúzst!

Visszafogott, rózsás árnyalatok, nude, finoman csillogó szájfények: Meghan Markle számtalan különböző árnyalatú rúzst használ. Egyet nem: vöröset. És ennek meg is van az oka.

Tilos a piros?

Ha most azt gondoljátok, a protokoll tiltja a piros rúzs használatát, akkor tévedtek. Harry herceg felesége elméletileg bármilyen árnyalatú rúzst viselhetne… na, jó… az extrém fekete vagy kék talán okozna némi zavart a rendszerben. Meghan Markle barátja, Daniel Martin sminkes viszont elárulta a People magazinnak, hogy Meghan Markle sokszor sminkeli magát, viszont akkor inkább a komfortzónáján belül marad. A vörös rúzs nem tartozik ezek közé.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A hercegné ráadásul nem érzi magát túl jól, ha vörös rúzst kell viselnie. Sokat kell beszélnie – egyébként szeret is beszélni – és nem szeretne azon aggódni, vajon fent van-e még a rúzsa, vagy nem-e kente össze véletlenül a fogait.

Szerintünk ez a kettő nem lehet akadály, hiszen ma már lerobbanthatatlan rúzsok léteznek, és az ajakfestés is kis ráhangolódással elsajátítható. Főleg úgy, hogy Meghan Markle színésznő volt, akinek azért a kisujjában van a sminkelés. Inkább azt gondoljuk, Meghan egyszerűen nem szeretne vörös rúzst viselni, mert azzal még inkább magára tereli a figyelmet, ez pedig sokszor nem célja.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A Rúzs, ami minden nőnek kötelező! De hogyan találjuk meg az igazi pirosat? Pádár Detti

A Rúzs, ami minden nőnek kötelező! De hogyan találjuk meg az igazi pirosat?

Kétség nem fér ahhoz, hogy a rúzsozott ajak a nőiesség védjegye. Még a nők szeme is megakad a nőkön. Itthon főleg amiatt, mert nem vagyunk hozzászokva. Leginkább azért bújunk el a piros rúzs elől, mert nem leljük a saját árnyalatunkat, valamint bátorságunkat. Ebben segítünk >>>

Ajánlott cikkek