Szabaduljatok meg a narancsbőrtől természetesen!

Ezeknek a sztároknak sem hibátlan a bőrük, mégis gyönyörűek

Szerencsére egyre több magazinban kezdik el másképp elvégezni a retusálást: maradnak arcvonások, csíkok, sőt, a narancsbőr is megmutatkozik. S így van ez jól, ugyanis szinte nincs olyan nő, akinek ne lenne egyenetlen a bőre – akkor is, ha híresség. 

A divatipar siekersen meggyőzött mindenkit arról, hogy a narancsbőr valami káros, ártalmas, sőt, kifejezetten egészségtelen dolog. Mi pedig elhittük, hogy a méreganyagok rakódtak le furcsa gödröcskékben a bőrünk alá, s hogy ez annak a jele, hogy egészségtelenül élünk, és túlsúlyosak vagyunk. Pedig mekkora tévedés! Hogy kinek mennyire csíkos vagy huplis a bőre, nem csupán az életmódon múlik. Nagy szerepe van a genetikának, azaz annak, mit hozunk szüleinktől, nagyszüleinktől, milyen az alkatunk, és még sorolhatnánk. Bizony azok is narancsbőrrel küzdenek, akik rendszeresen sportolnak, feszesítenek, és vékony testalkatúak. 

Nincs semmi szégyellnivaló sem a növekedési vagy terhességi csíkokban, sem a narancsbőrben, hiszen szinte mindenkinek van, ez életünk velejárója, és nem a kiűzendő méreganyagok (helyesebben: salakanyagok, amik egyébként a normál kiválasztórendszerünkön keresztül maguktól ürülnek) rejtőznek ott, hanem egyszerűen zsírsejtek, amelyek a nem olyan erős és vastag kötőszövetű nőknél – és férfiaknál – kitüremkednek, meglátszanak. Persze vannak méregdrága kezelések és műtétek, amik egy időre eltüntetik, és sok híresség igénybe is veszi ezeket, de szerencsére nem mindegyikük.

Ashley Graham:

Objektum doboz

Chrissy Teigen:

Objektum doboz

Hilary Duff:

Objektum doboz

Lena Dunham:

Objektum doboz

Kelly Rowland:

Objektum doboz

Kaitlyn Bristowe:

Objektum doboz