Egyéb kategória

3 visszatérő darab a ’90-es évekből, melyet ma is bátran hordhatunk

A ’90-es évek a divat szempontjából is igen változatosan alakult. Nem csoda, hogy időről időre kellemes nosztalgiával nyúlunk vissza hozzá, hogy felelevenítsünk egy-két sajátos trendet a kiegészítők vagy a ruhák terén. Izgalmas hatást érhetünk el, ha régi és új darabokat, nosztalgiát és frissességet kombinálunk az öltözékünkben. Nézzük, hogyan tehetjük ezt meg. 

vous - 2018.10.10.
3 visszatérő darab a ’90-es évekből, melyet ma is bátran hordhatunk

Mini hátizsák

A ’90-es évek ikonikus darabjai voltak az apró, színes hátizsákok, melyek bőrből vagy szövetből készültek. Bár igen takarékosan kell bánnunk a hellyel, ha ezekre a bájos és merész kis táskákra esik a választásunk, megtalálhatjuk a megfelelő alkalmat arra, hogy ismét ruhatárunk aktív részei legyenek.

Objektum doboz

Széles hajgumi

A széles hajgumi nem veszett el, csak átalakult. Bár nem minden frizurához tűnik túl praktikus választásnak, talán mégis megér egy kis kísérletezést, hogy feldobjuk vele a megjelenésünket, és megtaláljuk az ízlésünknek leginkább megfelelő színt, formát. 

Objektum doboz

Magasderekú farmer

A magasderekú nadrágok divatját éljük, mely némileg a ’90-es évek öröksége. Használjuk ki az alkalmat, hogy hangsúlyozzul a derekunkat ezzel a nőies fazonnal

Objektum doboz

Ajánlott cikkek