Egyéb kategória

Ezek a jelei, hogy a testetekben felhalmozódtak a méreganyagok

A mindennapi életünkben akarva-akaratlan érintkezünk különféle vegyszerekkel, amik észrevétlenül árthatnak az egészségünknek – akár hosszú évek is eltelhetnek anélkül, hogy felfedeznénk azokat az apró változásokat, amiket ezek a „hétköznapi mérgek” okozhatnak. Vagy ki sem derül soha. Viszont ha ezek a toxinok felhalmozódnak a szervezetünkben, annak különféle jelei lehetnek – bár könnyen lehet, hogy nem is gondolnánk, ezeknek a méreganyagoknak is köze lehet a kellemetlen tünetekhez.

vous - 2018.10.25.
Ezek a jelei, hogy a testetekben felhalmozódtak a méreganyagok

Az élelmiszerektől a tisztálkodószerekig számos olyan dologgal érintkezhetünk, amik a szervezetünkre ártalmas vegyszereket, méreganyagokat tartalmaznak. Ezek kis mennyiségben talán nem ártalmasak, ha azonban felhalmozódnak a testünkben, könnyen az egészségünk bánhatja. Egy kis odafigyeléssel csökkenthetjük vagy akár teljes mértékben meg is akadályozhatjuk, hogy ezek a toxinok károsítsák az egészségünket. Ezek lehetnek a jelei, hogy a testünkben felhalmozódott kemikáliák túlterhelik a szervezetünket a szakemberek szerint.

Megzavarhatják az agyműködésünket: 

  • memória- és koncentrációs zavarokat okozhatnak. Olyan érzésünk lehet, mintha valamilyen köd lepte volna el az agyunkat és nem értjük, mi lehet az oka.

Emésztési zavarok: 

  • a tartósítószerek, színezőanyagok, mesterséges ízfokozók gyomorproblémákat és székrekedést okozhatnak.

Nézzétek meg a többi jelet is!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek