Egyéb kategória

Jelek, hogy nem vagytok boldogok a partneretek mellett

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy hiába vélte úgy, nincsen semmi baj a párkapcsolatával, amikor egyszer csak jobban végiggondolta, kiderült, hogy valamiért mégsem működik. Hiszen vannak jelek, amik segítenek rájönni, ha nem vagyunk boldogok a párkapcsolatunkban.

vous - 2018.10.29.
Jelek, hogy nem vagytok boldogok a partneretek mellett

Az életünkben a jelek olyanok, hogy sokszor észre sem vesszük azokat. Aztán valaki rávilágít egyes dolgokra, vagy éppen mi döbbenünk rá egyszer csak, hogy valami nem stimmel, valamin talán változtatni kellene. Íme néhány ezek közül, amelyek többnyire azt segítik eldönteni, hogy a kapcsolat, amiben benne vagyunk, boldoggá tesz-e bennünket, vagy sem.

Érdemes gondolkozni azon, hogy gyakran történik-e meg velünk, hogy észreveszünk más férfiakat is a társaságban, vagy esetleg többet szemezünk, flörtölünk mással, nem törődve a partnerünkkel. Merthogy ez már lehet az érdeklődésünk lankadása. És erre utalhat az is, ha összeszorul a gyomrunk, mikor meglátjuk, hogy ő hív, vagy üzent. De nem jó értelemben, hanem a rosszabbik, nyomasztóbb formában.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek