kutya ajándék

Íme a titok, hogyan válasszátok ki a tökéletes ajándékot

Az ajándékozás lényege, hogy a meglepetés örömet okozzon annak, aki adja, és annak is, aki kapja. Mégis egészen biztos, hogy a ti családotokban, baráti körötökben is van olyan személy, akinek egyszerűen képtelenség megfelelő ajándékot választani. Mutatunk pár tippet, hogy az ajándékozás többé ne legyen stresszes.

Ajándékot adni és kapni is jó dolog, mégis miért válik olykor túl stresszessé a megfelelő ajándék kiválasztása? A Mind Bodygreen tippjeinek segítségével újra örömöt leltek majd az ajándékozásban. Kezdjük azzal, hogy belelesünk az ajándékozás pszichológiájába, így elkerülhetitek, hogy olyan dolgokat vásároljatok, amelyek azonnal a kukában landolnak, ami épp annyira rossz a bolygó számára, mint az egótok számára.

Ajándékot venni valakinek egy kitalálós játék, és nem mindig vagytok jók a gondolatolvasásban. Ismernetek kell a másikat, és a helyébe képzelnetek magatokat.

Hogyan válhattok jobb ajándékozóvá?

  • Ha nem hasonló módon gondolkoztok, mint a másik fél, akinek ajándékot adnátok, ne féljetek megkérdezni a hasonló érdeklődésű barátai, családtagjai véleményét arról, mit adjatok neki.
  • A második trükk, figyeljetek a rejtett célzásokra, amiket olykor-olykor elejt a másik arról, mire is vágyik valójában. Figyeljétek, miket nézeget a boltokban, vagy a neten.
  • Az egyik legjobb ajándék lehet bárki számára az idő. Ha például a barátnőtök elfoglalt anyuka, és nincs ideje magára, vállaljátok be, hogy vigyáztok a gyerekekre egy napot, estét.
  • Adhattok élményt is ajándékba, ami erősíti a kapcsolatot köztetek és a megajándékozott fél között.

A hasznos, megfelelő ajándékok által örömet okoztok a másik félnek, és még a környezetet is óvjátok, hiszen nem fektettek pénzt és energiát olyan felesleges dolgokba, amik csak a polcon porosodnak, majd végül a szemétben végzik.

Forrás:
pexels.com