Egyéb kategória

Ezt a 4 dolgot soha ne mondjátok a szingli barátnőtöknek (hallotta már eleget)

A párválasztoás nehéz dolog, valaki korán megtalálja élete párját, mások hosszú éveken keresztül nem találnak arra megfelelő embert, akivel szívesen leélnék életük hátralévő részét. Ez utóbbiak azok, akik hosszabb időszakokat is egyedül töltenek szingliként, csakhogy egy idő után a környezetük elkezdi kérdésekkel és tanácsokkal bombázni őket, mert segíteni akarnak - s hogy ez valóban segítsége-? talán sejtitek is a választ. Ilyenkor szinte ugyanazok a mondatok hangzanak el, ami a szingli ismerősötknek valószínűleg már a könyökén jöhet ki: ezt a 4 dolgot soha ne mondjátok a szingli barátnőtöknek, mert hallotta már eleget.

vous - 2018.11.14.
Ezt a 4 dolgot soha ne mondjátok a szingli barátnőtöknek (hallotta már eleget)

Bemutatom egy ismerősömet, ő biztos szimpatikus lesz neked.

Persze sosem lehet tudni, de az ilyen “szemtől szembe-helyzetek” olyan kínosak tudnak lenni, és ilyenkor ha lehet, még kellemetlenebb visszautasítani a másikat, ha nem tetszik nekünk. Sokkal kényelemsebb lenne, ha egy nagyobb társaságban mutatnák be a szingliket egymásnak, de még úgy is elég kínos lehet a helyzet.

baratnok szingli jokedv

baratnok szingli jokedv
Forrás:
pexels

Nem próbálkozol elég keményen.

Na persze, biztos ez a baj. Aki egyedül van, biztos, hogy próbálkozik, és az is biztos, hogy neki is lehetnek olyan időszakai, amikor elfáradt, sőt, amikor jobban érzi magát egyedül. Egyébként is, a vonzás törvénye szerint éppen az akarással toljuk el magunktól a szerencsénket, csak hagyni kell, hogy a dolgok megtörténjenek velünk, nem igaz?

Nincs barátod? Pedig olyan szép/okos/vicces… stb. vagy!

Ó, tényleg? Nagyon köszi, hogy felhívtad rá a barátnőd figyelmét, devalószínűleg tisztában van a jó és a rossz tulajdonságaival. Bőknek szánják, valójában azonban nem az, hiszen frusztráló lehet a másik számára, hogy kitalálja, hogy akkor mi lehet a baj, ha mások szerint is szép/okos/vicces… stb.?

Ne aggódj!

De, néha aggódnak a szinglik, ezt kár vitatni. És attól, ha valaki szerint nincs okuk aggódni, még aggódhatnak, ha úgy alakul. Persze attól, hogy valaki egyedül van még élhet teljes és boldog életet, ez igaz, de ez a “ne aggódj” mondat azt sugallhatja, hogy most biztos nagyon rossz neki, de majd lesz jobb is, mert csak akkor lehet jobb, és boldogabb az élete, ha párkapcsolatban él… És ez tudjuk, hogy nem igaz.

Ajánlott cikkek