4 dizájnos adventi kalendárium, amit imádni fogtok

4 dizájnos adventi kalendárium, amit imádni fogtok

2018-ban december 2-án, vasárnap gyújtjuk meg az első gyertyát az adventi koszorún, így még nem késtetek el semmivel, ha nincs otthon adventi naptáratok. De biztosan, hogy a csokival teletömött, csillogó naptárak hoznak bennünket ünnepi hangulatba? Szerintünk van jobb módja is annak, hogy felkészüljetek az ünnepekre. Mutatunk négy adventi naptárat, amely visszahozza a csodát a hétköznapokba.

Gyertyával várakozva

A Greenway Desing adventi szójagyertyái újra visszatértek! A dizájn változatlan, de a rajongásunk is: szerintünk nincs ennél minimalistább adventi kalendárium. Az édesnarancs, tonkabab, fahéj és vanília illata körbeölel majd benneteket, hogy rá tudjatok hangolódni a közelgő szentestére. És miközben hangolódtok, még jótékonykodtok is, ugyanis minden egyes eladott Greenway szójagyertya árából 100 forint a Mindenki Fogadjon Örökbe Egy Kiskutyát (MFÖEK) önkéntes csapatát és a gyepmesteri telepekről mentett árva kutyákat támogatja.

 Még valami: a gyertya 100% természetes szójaviaszból készült, környezetbarát, nincs benne adalékok, festékek, tartósítószerek és kőolaj.

Objektum doboz

Adventi kalendárium férfiaknak

A BlessYouTextil egy kis magyarországi vállalkozás, amely a jó minőségű, mintás textilzsebkendőkre specializálódott. A gyermek és a női zsebkendők mellett a férfiak is találnak maguknak zsebkendőket. Az ideig meglepetés, hogy adventi kalendáiumot is vásárolhatunk tőlük: nekünk nagyon bejön, hogy a férfiakra is gondoltak kifejezetten férfias színvilággal. A szettben 16 sorszámozott textilzsákocska és 8 pár pamutzokni kapott helyet.

A textilzsebkendő egyébként környezetbarát alternatívája az egyszer használható papírzsebkendőnek. Egyre többen fedezik fel újra, nem ciki elővenni az utcán, és orrot törölni vele.

Objektum doboz

Papírból is lehet

Régóta imádjuk a Cucc papírzsákjait, amelyek strapabíró tárolóknak bizonyultak. Az adventi kalendárium tulajdonképpen 24 papírzacskóból, 24 egyedi sorszámozott matricából és 24 csipeszből áll –  végtelenül egyszerű, de annál nagyszerűbb ötlet.

Ne lepődjetek meg a kép dátumán, a termék már tavaly is elérhető volt, és hatalmas sikernek bizonyult.

Objektum doboz
Objektum doboz

Csináld magad!

Jó, természetesen nem egyedül, hanem társasággal, mert az még nagyobb élmény. 2018. november 24-én a The Sorting Bags ökotermékeket készítő tervezője, Nemes Iringó megmutatja nektek, hogyan készítsetek mini textilzsákokból csinos kalendáriumot, amelyere mindenféle furcsa dologgal nyomdázhattok. Mi nem hagynánk ki a helyetekben. Az eseményre itt tudtok jelentkezni >>>

Az elkészített ökokalendáriumot sok-sok évig használhatjátok.

Objektum doboz