összeköltözés

Összeköltözés után: ezekre is figyeljetek, hogy kevesebb legyen feszültség

Amikor végre eldöntjük, hogy összeköltözünk a szerelmünkkel, szinte teljesen normális, ha vannak kisebb fenntartásaink a dologgal kapcsolatban. Annál is inkább, mert néhány szempontból megváltozik az életünk, alkalmazkodnunk kell egymáshoz.

Igazi párkapcsolati mérföldkő, amikor elhatározzuk, hogy összeköltözünk a szerelmünkkel. Viszont érdemes arra is felkészülni ilyenkor, hogy néhány szempontból megváltozik majd az életünk. Alkalmazkodnunk kell, kompromisszumokat kötni, hogy az együttélés gördülékenyen menjen, ne okozzon felesleges párkapcsolati feszültséget.

Az összeköltözés jó alkalom arra, hogy kiselejtezzük a cuccainkat, dobjunk ki mindent, ami felesleges, hogy minél kevesebb helyet foglaljanak a dolgaink, és a másik ruhái, könyvei is kényelmesen elférjenek a mieink mellett. Amiből kettő van, az egyiket adjuk el nyugodt szívvel. A selejtezés közben dönthetünk úgy is, hogy teljesen új dolgokat veszünk akár közösen, az árát elfelezve is. A ruháinkat, saját dolgainkat rendezzük külön szekrényekbe, fiókokba, dobozokba, hogy kényelmesen megtaláljuk azokat. És vehetünk különböző kiegészítőket is a lakásba, amik feldobják és otthonosabbá teszik a nappalit, a hálószobát.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
Depositphotos