barát

Ez a 3 csillagjegy a legőszintébb az összes közül

Az őszinteség fontos dolog, két ember között csak akkor alakulhat ki jól működő és egészséges kapcsolat, ha a felek őszintén megbeszélnek minden fontos és jelentéktelenebb dolgot egymással. Olykor mégis úgy érezhetjük, hogy egy-egy ártatlan füllentés nem tehet rosszat a kapcsolatunknak – nem hazugságok ezek, csak finom félinformációk a fölösleges viták elkerülése érdekében. Kérdéses, hogy vajon ártunk-e ezzel a kapcsolatunknak, vagy sem. Viszont vannak olyanok, akiknek eszük ágában sincs mellébeszélni, sőt! Őszinteségük olykor talán már bántó is másoknak, ők mégis vállalják ezt: ez a 3 csillagjegy a legőszintébb az összes közül.

Nyilas

A Nyilasok azok, akik nemcsak felismerik, ha egy helyzet kellemetlen, de szóvá is teszik, ami csak még kínosabbá teszi a pillanatot, és ezzel tisztában is vannak. Ők a társadalom igazmondói, ami valójában nem éppen hálás feladat, hiszen az igazság, az őszinteség sokak számára fájdalmas és inkább elrejtendő dolog. A Nyilasok azonban nem félnek kimondani azt, amit mások inkább elrejtenének vagy elhallgatnának a környezetük elől. De miért is olyan fájdalmas szembenézni mindezzel? Hiszen a Nyilasok csak az igazságot mondják, nem igaz?

Kos

A Kosoknak egyszerűen nem működik az a „szűrőprogram”, ami megkülönbözteti az igazmondást és a brutális őszinteséget egymástól. Impulzív természetük miatt gyakran hamarabb beszélnek mielőtt gondolkoznának, egyszerűen mennek az ösztöneik után. Bármilyen helyzetben kimondják, amire éppen gondolnak, egyszerűen képtelenek hazudni. Akár pozitív, akár negatív is a véleményük, biztosak lehetünk benne, hogy a Kosok azt nem tartják meg maguknak.

Melyik a 3. legőszintébb csillagjegy? Nézzétek meg ITT!

Forrás:
Unsplash