Egyéb kategória

Kim Kardashian elárulta, mit szól Kanye West a kiposztolt szexi fotóihoz

Manapság megszokott, hogy a hírességek (no nem mindenki, de mégis szép számmal) megosztanak magukról olyan személyes fotókat, amelyeket korábban nem láthattunk tőlük. Sőt, vannak, akiket éppen ezek a posztok tettek ismertté vagy ismertebbé - alighanem közéjük tartozik Kim Kardashian is, aki megállás nlkül posztolja magáról a szexibbnél szexibb fotókat. S hogy mit szól ehhez a férje, Kanye West?

vous - 2018.11.26.
Kim Kardashian elárulta, mit szól Kanye West a kiposztolt szexi fotóihoz

A szexi celeb az Ellen DeGeneres Show-ban beszélt többek között arról, hogy a férjének mi a véleménye arról, hogy ő rendszeresen szexis képeket oszt meg magáórl, amiket meg bárki láthat, aki csak követi a profilját. Kim Kardashian azt mondta a képekről, hogy azért posztolja azokat, mert úgy érzi, aznap különösen szép, abban a pillanatban különösen jól néz ki. De mindenki ezt teszi, nem csak ő… 

Objektum doboz

A műsorvezető megkérdezte azt is, hogy mi a véleménye a férjének ezekről a szexi posztokról: “Igen, zavarják őt” – válaszolta röviden Kim. “Néha úgy érzem, hogy inkább konzervatívabban jelennék meg az követőim előtt, máskor pedig szexis hangulatban vagyok és ez utóbbi kissé tényleg zavarja.” Ugyanakkor megnyugtató lehet a rajongók számára, hogy Kimnek esze ágában sincs ezért abbahagyni a szexi képek posztolását. “Hullámzik nálam is, hogy éppen milyen kedvem van, milyen képeket készítek magamról. A visszafogottabbakat mindig követik a szexisek.”

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek