Egyéb kategória

Gyors krumplis pogácsa, amit nem lehet abbahagyni

A pogácsát mindenki rajongásig szereti, de kevesen állnak neki otthon, pedig nem bonyolult - jó, vannak hosszadalmas és kicsit raffinált változatai is -, de ezzel a krumplis recepttel gyorsan és egyszerűen elkészíthető ez a klasszikus kedvenc. Hajtogatni igen, keleszteni viszont nem kell, isteni finom, kívül ropogósra sül, belül pedig könnyű és puha!

vous - 2018.12.06.
Gyors krumplis pogácsa, amit nem lehet abbahagyni

Ha létezik olyan étel, amiért mindenki rajong, akkor ezek versenyében a pogácsának biztosan dobogós helye van, főleg ha friss, illatos és puha. Rengeteg változat létezik, és egészen egyszerűen és gyorsan, kelesztés nélkül is elkészíthetjük ezt a vendégvárónak, nassoláshoz vagy akár levesek mellé kenyérpótlónak is tökéletes sós aprósüteményt – a mostani receptünkkel krumplis változatot.

Ha maradék főtt krumplink van, akkor tényleg gyors, ha nincs, akkor kicsit időigényesebb, de még így is érdemes nekiállni, mert olyan az illata, hogy legszívesebben forrón rávetné magát az ember, de senki ne tegye, mert bár keleszteni nem kell, mégis kelt tészta, ami melegen hasfájást okoz, de langyosan és hidegen is mennyei és abbahagyhatatlan!

Olvassátok el a receptet és a hozzávalókat is!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek