jobaratok-sorozat-friends

Jennifer Aniston nyitott lenne a Jóbarátok folytatására

Bár az elmúlt években folyamatosan foglalkoztatta az embereket egy esetleges Jóbarátok reboot, a szereplők nagyrésze ettől mindig elzárkózott. Az elmúlt napokban azonban a Rachel Green-t megformáló Jennifer Aniston igazán meglepő kijelentést tett.

A Jóbarátok az egyik legkultikusabb sorozata volt az 1990-es éveknek, melyet azóta is újra és újra szívesen végignézünk. A 10 elképesztő sikeres évadot megélt sorozat azóta több új műsornak is az alapját adta, elég, ha csak az Így jártam anyátokkalra gondolunk. Nem csoda hát, ha az emberek nagyon szeretnék, hogy a hat jó barát ismét összeálljon, egy új évad, vagy akár egy esetleges mozifilm elkészítésére. A legtöbb szereplő eddig elzárkózott az ötlettől, ám a napokban Jennifer Aniston James Corden műsorában másképp nyilatkozott:

Objektum doboz

“Mi lányok mindig is szívesen folytattuk volna sorozatot, de a srácokat ez kevésbé hozzá lázba..”

Úgy tűnik tehát, hogy Jennifer mellett Lisa Kudrow és Courtney Cox is vevők lennének egy esetleges reunionra. Reméljük, a lányoknak sikerül egyszer meggyőzni a 3 fiút, hogy újra láthassuk kedvenc szereplőinket a kedvenc kávézónkban.