Szilveszteri buliruhák, amiket imádni fogtok az év utolsó éjszakáján – NORIE blog

Ennek a 8 dolognak a segítségével csodálatos lehet a szilveszteretek

A sziveszter sokak számára nagy nyomással jár. Ez az év utolsó napja, az utolsó éjszakája, amit mindenki igyekszik minél vidámabban, minél szórakoztatóbban eltölteni. Persze sokszor semmi nem megy a terv szerint, ami pedig plusz feszültséggel, stresszel járhat. Hogy minden rendben menjen, íme egy kis segítség: ennek a 8 dolognak a segítségével csodálatos lehet idén a szilveszteretek.

Öltözzetek fel szépen: még nem késő kiválasztani a megfelelő szilveszteri szettet, ráadásul akár vásárolhattok is hozzá egy-két kiegészítőt a hétvégén.

Tartsatok wellness-napot: szilveszter előtt egy-két nappal tartsatok szépségnapot.

Igyatok kevés alkoholt: tartsátok kézben az alkoholfogyasztást, igyatok minél kevesebbet és ragyogjatok minél többet.

Objektum doboz

Válogassátok ki a legjobb zenéket: ha nálatok van a buli, mindenképp készüljetek zenével, de nem árt, ha a vendégségbe is úgy érkeztek, hogy tudjátok, milyen zenével lehet egy kicsit felpörgetni a hangulatot.

Készítsetek falatkákat: olyan ételekkel készüljetek, amiket gyorsan be lehet kapni, mégis finomak és laktatóak.

Készítsetek koktélt: válasszátok ki a legkönnyebbet, vagy a kedvenceteket és várjátok egy szép és finom koktéllal a vendégeket.

Keressetek egy szép helyet: ha nem buliztok, utazzatok el valahová, ahol szép környzetben, meghitten búcsúztathatjátok az óávet és köszönthetitek az újat.

Maradjatok otthon: és ne csináljatok semmit. Olvassatok, tévézzetek, pihenjétek ki magatokat.