Egyéb kategória

Viszlát, Insta-szemöldök! – Itt az új, 2019-es trend

A szemöldök stylistok, szemöldök tetoválók most izzadhatnak, ugyanis megérkezett a 2019-es szemöldöktrend. Búcsút inthetünk a vastag, sokszor homogén Insta-szemöldöknek. Az új őrület: a szemöldök halványítása... legalábbis a kifutók szerint.

vous - 2018.12.27.
Viszlát, Insta-szemöldök! – Itt az új, 2019-es trend

A hirtelenszőke vagy hirdogén szőke hajat nem kell bemutatnunk senkinek. 2019-ben azonban nem a hajszálainkat fogjuk szőkíttetni, hanem – a trendek szerint – a szemöldökünket. Az elmúlt években a szemöldök kiemelt szerepet kapott az arcon: óriási gondot fordítunk arra, hogy szépítsük, fessük, tetováljuk, tökéletessé varázsoljuk.

Objektum doboz

Úgy tűnik azonban, a szemöldöktrendek új irányt vesznek 2019-ben. Az első fecske az volt, amikor Rihanna cérnavékony szemöldökkel került a Vogue címlapjára. A második pedig az, amikor Alexander Wang kiszőkített szemöldökkel küldte a modelljeit a kifutóra.

Objektum doboz

Szőke hajhoz szőke szemöldök: ez rendben van. Barna hajhoz, szőke szemöldök: köszönjük, nem kérjük! Kicsit olyan, mintha a modellek a saját horrorfilmjükben szerepelnének.

De akkor mit várhatunk 2019-ben?

A jelszó: természetesség. Dús, ahogy a természet megalkotta – na, jó, kicsit azért zabolázni kell. Az Instagramról ismert tökéletesen formázott, vaskos szemöldököknek búcsút inthetünk.

Pádár Detti szemöldök

Még több cikk szemöldök-témában

  • Dús, tökéletes a formája és mindenki erre vágyik, mi az? A tökéletes szemöldök, ami nem álom! Folytatás >>>
  • A szegény ember Kylie Jennerje: megnéztem, milyen egy Insta-smink a való életben – Folytatás >>>
  • Viszlát, aszimmetria, helló, tökéletes szemöldök! – NORIE-videó >>>
Ajánlott cikkek