menyasszony

6 különc menyasszonyi ruha magyar tervezőktől

Ha 2019-ben mentek férjez, valószínűleg már nagyban az esküvői ruhákat nézegetitek. A következő válogatást azoknak ajánljuk, akik szívesen térnek el a hagyományos, hófehér verziótól, és a vagányságot szeretnék képviselni életük egyik legszebb napján is.

1. Daalarna

A Daalarna ruhákról mindenkinek a hercegnős, vagy légies, balerinákat idéző fazonok jutnak eszébe. Pedig a Daalarna ruhák között akad néhány, amelyik a legvagányabb menyasszonyok képzeletét is felülmúlja. A mi kedvencünk ez a különleges, kapucnis ruha. Nektek hogy tetszik?

Objektum doboz

2. Balint Sara Bridal

Ha szeretnétek kötött pulcsiban és puha tüllben férjhez menni, keressétek meg Bálint Sárát. De ő lesz a ti emberetek akkor is, ha valami egészen őrült ötletetek van, amelyet vintage hangulatú ruhában látnátok viszont.

Objektum doboz

3. Hey Darling

Nem kell tündének vagy nimfának lennetek ahhoz, hogy magatokra ölthessétek a Hey Darling gyönyörű ruháját. A fiatal csapat és az aprócska, de annál szívhez szólóbb márka darabjait nem lehet nem szeretni. A vagányság itt új értelmet nyer – mi imádjuk ezt a szívünkre applikált varázslatot!

Objektum doboz

4. Lucidité Bridal

Beke Luca rendszeresen elvarázsol bennünket – 2018 nyarán egy szürke ruha kapcsán készítettünk vele villáminterjút. Azóta pedig újra elrabolta a szívünket egy másik szürkével. Számunkra ez az év színe és nem a korall!

Objektum doboz

5. Peter Meroe

Azt azért már egy ideje tudjuk, hogy férjhez menni nemcsak fehérben és nemcsak menyasszonyi ruhában lehet – hanem végül is bármiben. Ha viszont választani lehetne, akkor mi Mérő Péter kreációjára mondanánk igent. Gyönyörű ez a ruha, az örökkön örökké tartó szerelem metaforája.

Objektum doboz

6. Viktoriavarga

És ha nagyon szeretnétek elszakadni a klasszikus ruháktól és valami nagyon újat, egyedit álmodnátok meg, akkor előbb nézzetek körül Varga Viktória márkájának fotói között. A tavalyi év óriási felfedezettje ő számunkra, akitől mi nem is tudnánk választani... ezért inkább titeket biztatunk erre!

Objektum doboz