divat 2018

6 trend 2018-ból, amit nem szeretnénk látni az új évben

Trendek jönnek, trendek mennek, de nem igazán értjük, miért vannak olyanok, amelyeket látszólag senki nem szeret, mégis velünk maradnak. Szerencsére, senki nem kötelez bennünket arra, hogy viseljük is a TRENDI darabokat. Mi inkább írunk arról, mit nem szeretnénk látni jövőre az utcákon.

1. Biciklis nadrág

Nem vettük észre, mikor robbant be, hogy biciklis nadrágot kell az utcán viselni, de reméljük, jövőre mindenki elfelejti, és megállapíthatjuk, hogy csak egy 2018-as rémálom volt az egész.

Objektum doboz

2. Rondánál is rondább cipő

A direkt csúnya holmik, és azok viselése évek óta divat, néha kifejezetten felszabadító is így felöltözni. Azonban a rondábbnál is rondább, a csúnyábbnál is csúnyább holmik után inkább arra vágyunk, hogy inkább a környezettudatos cipők hódítsák meg a divatot. Ezek voltak idén a mi kedvenceink >>>

Objektum doboz

3. Keskeny macskaszemüveg

Jó, jó, egy ideig vicces, de hamar be kell látni, hogy ez tényleg csak NAGYON keveseknek áll jól. Persze, ilyen karakteres daraboknál az ember lánya nem is a harmóniára törekszik, de inkább válasszatok örök darabot, amely illik az arcformátokhoz is.

Objektum doboz

4. '80-as évek

Nem volt elég???

Objektum doboz

5. Logómánia

Nálunk még mindig menő bizonyos körökben a logót villogtatni, a világon pedig újra menő bizonyos életkorban logós cuccokban megjelenni. Az igazán menő az, ha valaki nem veszi vérkomolyan a logómániát, hanem azért viseli, mert vicces, ironikus és mert megteheti. (Azért mi szívesen nyugdíjba küldenénk ezt a trendet is.)

Objektum doboz

6. Harisnyacsizmák

Köszönjük 2018-nak, hogy elhozta ennek a trendnek a tökéletes beteljesülését azzal, hogy Michelle Obama lábán láthattunk egy csillogó harisnyacsizmát. Szerintünk ennél nincs fentebb. Búcsúzzunk is tőle!

Objektum doboz