Egyéb kategória

Ezeket NE tegyétek szex közben

Bár szükséges, párunkkal a szexről beszélni továbbra sem könnyű. Szerencsére anonim módon hajlamosabbak a férfiak és a nők is megosztani, mi izgatja fel őket, és mi az, ami teljesen le tudja lombozni a vágyat.

vous - 2018.12.31.
Ezeket NE tegyétek szex közben

Most például a férfiak vallottak arról, hogy mi az, ami számukra az „inkább ne” kategória az ágyban – persze egyéni eltérések lehetnek, ez inkább egyfajta általános vélekedés, ha biztosra akarunk menni, például egy új kapcsolat elején, érdemes elolvasni. Aztán majd idővel kialakítjuk a saját külön bejáratú, intim kis szokásainkat…

„Ne szakítsd félbe a szexet, hogy kiszaladj pisilni!” (Egyébként szex közben lehetetlen bepisilni, hiába érezzük úgy néha, hogy nagyon kell. A biztonság kedvéért előtte menjünk el, de közben már ne szüneteltessük ilyen kegyetlenül a szeretkezést!)

„Ne használd a fogadat orális szex közben!” (Érzékeny szerszám, kezeljük óvatosan, és figyeljük közben párunk reakcióit. Emellett: óvatosan a golyókkal is!)

„Ne kerüld a szemkontaktust, csak mert bizonytalan vagy a testeddel kapcsolatban!” (A párod ott van veled az ágyban, és éppen szeretkeztek. Ilyenkor kétségbe vonni, hogy valóban kíván-e elég udvariatlan dolog!)

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
unsplash.com
Ajánlott cikkek