Egyéb kategória

Elképesztő dologból él a világ egyik leghíresebb youtubere

A dél-koreai Bot-No-Jam meghökkentően sikeres online karriert csinált magának csupán azzal, hogy videón közvetíti, ahogy a szobájában tanul.

vous - 2019.01.05.
Elképesztő dologból él a világ egyik leghíresebb youtubere

A fiú vágatlanul azt mutatja videóin, ahogy szótlanul tanul vagy jegyzetel a szobájában ülve – írja a Korea Herald. Ott úgy látszik, ez számít menőnek, mert a fiúnak már  több, mint 330.000 feliratkozója van. Még furcsább az egészben, hogy mindez nem egy feszes, vágott anyag, ami akár érdekes is lehetne…. nem. Vágatlanul tolja fel a netre tanulásának aktuális, hosszú folyamatát.

Objektum doboz

A fiú munkájának rajongói oldalt is létrehoztak, minden nap egyre többen iratkoznak fel rá, amit  a mi nézőpontunkból talán nehéz megérteni, mindenestre a fiú sok pénzt zsebel be ezzel a furcsamód vonzó tevékenységgel. Néha azért azt is megmutatja, mit tesz, amikor éppen nem tanul.

Objektum doboz

Persze nem ő az egyetlen ember, aki furcsa Youtube csatornát működtet. Akadnak olyanok is, akik csak néznek téged órákon át, mások azzal gyűjtenek feliratkozókat, hogy fordítva teszik fel a képernyő szövegét, vagy furcsa, bizarr képeket és hanghatásokat gyúrnak össze videóikba. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek