Egyéb kategória

Minden idők legtöbb lájkot kapott posztja az Instagramon: egy tojás

Egy egyszerű, hétköznapi tojás ütötte ki Kylie Jennert az Instagramon, és vette át a legtöbb lájkot kapott poszt címet. Ilyen nincs? De, mégis van!

vous - 2019.01.14.
Minden idők legtöbb lájkot kapott posztja az Instagramon: egy tojás

Kezdjük a hetet egy inspiráló történettel, amely megmutatja, hogy a legegyszerűbb dolgokból is eszméletlen sikerek sülhetnek ki – és most nem szó szerint. Lassan egy éve a legtöbb lájkot kapott Instagram-poszt címet Kylie Jenner birtokolta. A képen újszülött kislánya, Stormi Webster látható. A kép 18 millió szívet gyűjtött be, és egészen vasárnapig tartotta is ezt a címet. Akkor azonban valami olyan történt, amire nem volt felkészülve a világ.

Mutassuk?

Mutatjuk:

Objektum doboz

A fotót 2019. január 4-én töltötték fel az Instagramra azzal a céllal, hogy lenyomja Kylie-t a trónról.

Szóval ha nem indult volna jól a hetetek, a hónapotok vagy az évetek, gondoljatok erre az egyszerű, semmitmondó tojásra, bízzatok a közösség erejében és a szeretetben, amely körülvesz. Kérjetek segítséget, köszönjétek meg a támogatást, és lépjetek szintet az életetekben!

Ha ennyi jó tanács nem elég, akkor pedig olvassátok el a következő cikket. <3

élettervezés

„…40 évesen majd arra ébredsz fel, hogy nem tudod, miért történik veled mindig ugyanaz a szar”

Mióta a Netflix is a háztartás része, rendszeresen nézek dokumentumfilmeket – csak úgy. Az egyik kedvencem a séfeket bemutató The Chef's Table. Kicsi feszengek ugyan a tányéromra dobált, nem túl átgondolt és egészséges vacsorámat nyammogva, miközben ők olyan fogásokat mutatnak be, amiktől rágni sem tudok, mert a padlón keresgélem az államat. Amin viszont a legutóbbi rész láttán elgondolkodtam, az nem az ételek vagy a főzés volt, hanem a tudatos élettervezés, hogy ne legyen az egész vakrepülés.

Ajánlott cikkek