Egyéb kategória

Ajaj, nem fogtok örülni 2019 régi-új farmertrendjének!

Azt már tudjuk, hogy minden trend egyszer visszatér. Ha máskor nem, akkor húszévente. Nos, ha jól számolunk, akkor itt az ideje, hogy az 1999-es trendek ismét bekússzanak a ruhatárunkba. Fel vagytok rá készülve? Mert mi NAGYON nem!

vous - 2019.01.17.
Ajaj, nem fogtok örülni 2019 régi-új farmertrendjének!

Mi volt 1999-ben a divat? Ha visszagondoltok, kik voltak a legnagyobb sztárok, akkor be is fog ugrani: Britney Spears, Paris Hilton, Christina Aguilera és a csípőfarmer. Tudjátok, az a fajta, ami épp csak takart valamit, mindig kicsúszott belőle a bugyi, hajolni, guggolni nem igazán lehetett benne.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Amikor kiment a divatból, azt gondoltuk, soha nem tér vissza. Voltunk már így néhány dologgal, de úgy tűnik, nem ússzuk meg. A Chanel legalábbis próbálkozik vele, hogy visszahozza:

Objektum doboz

Addig azonban semmi nem lesz divat, amíg fel nem kapja a tömeg. Szóval rajtunk és rajtatok is múlik.

Objektum doboz

Persze, lehet itt nyafogni, aki akkor 16-18 éves volt, az ma már 36-38 éves. A mostani tizenéveseknek ez igazi újdonság lesz, szóval lesz min szörnyűlködni, ha valóban újra menő lesz csípőfarmert viselni.

farmer_illusztr_1-1

Igenis minden alkatra létezik a tökéletes farmer – Divatgrafika, amely segít a vásárlásnál

Farmervásárlás során gyakran találkozhattok olyan kifejezésekkel, amelyeket nem árt megjegyeznetek, hiszen ezek segítségével tudjátok a megfelelő fazonú és méretű ruhákkal bővíteni a ruhatáratokat. Persze ha nehezebben boldogultok, nyugodtan kérhettek segítséget az eladóktól, vagy farmervásárlás esetén az üzletekben kihelyezett magyarázó ábrák is segítségetekre lehetnek.

Ajánlott cikkek