Egyéb kategória

Almapalacsinta, az abbahagyhatatlan

Bundás alma, alma pongyolában vagy slafrokban, almapalacsinta - sok neve van ennek a békebeli finomságnak, amit nagy eséllyel mindenkinek a nagymamája készített először, és a legjobb gyerekkori emlékeket idézi. Isteni finom és nagyon egyszerű, ráadásul csak növényi alapanyagokkal, vegán változatban is készíthető, mutatjuk is, hogyan.

vous - 2019.01.18.
Almapalacsinta, az abbahagyhatatlan

Pofonegyszerű, gyors és isteni, ha nincs kedvünk sütni, de valami édesre vágyunk, percek alatt összedobható a sűrű palacsintatésztában megmártott és kisütött alma. Ez a változat tönkölybúzaliszttel készül, növényi tejjel és tojás helyett natúr almapürével, így csak növényi alapanyagok vannak benne, és egészségesebb is. Az almapürét készen is megvásárolhatjuk, drogáriákban és a négybetús német szupermarketekben is kapható, és nagyon finom magában vagy joghurttal is, de házilag is elkészíthetjük az almát megpárolva, majd leturmixolva.

Az almapalacsinta savanykás gyümölccsel a legfinomabb, isteni, ha a tésztába teszünk egy kis vaníliát és fahéjat is, nagyon jól feldobja, de akár őrölt gyömbérrel vagy mézeskalács-fűszerkeverékkel is megbolondíthatjuk…

Almapalacsinta – vegán változat >>>

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek