Egyéb kategória

Arcmasszírozók – Melyiket válasszátok?

Ha valaki megkérdezi tőlem, hogy mi az a szépségtipp, amit nemtől, korosztálytól, évszaktól, bőrtípustól függetlenül mindenkinek ajánlok, akkor a válaszom egyértelmű: az arcmasszázs.

vous - 2019.01.31.
Arcmasszírozók – Melyiket válasszátok?

Aki járt már valaha kozmetikusnál, az jól tudja, hogy egy jó szakember által végzett arcmasszázzsal semmi nem veheti fel a versenyt. Ha viszont valakinek ezt a szolgáltatást nincs lehetősége igénybe venni, akkor sem kell lemondania a masszázs jótékony hatásairól.

Egy kis gyakorlás, és az önmasszázzsal otthon is szép eredményeket lehet elérni.

Érdemes beiktatni a napi szépségápolási rutinba, mert nagyon jól fokozza a vérkeringést, javítja a bőr oxigénellátását, így a sejtekhez is több tápanyag jut, de segíti a méreganyagok kiválasztását is, és mérsékli a duzzanatokat. Olyan hatása van az arcbőrre, mint egy kellemes sétának a friss levegőn, a relaxációt is beleértve.

Az arcmasszázshoz használhatjátok az ujjaitokat is, de sok olyan kis masszírozó eszközt lehet már kapni, amivel még hatékonyabb lesz a művelet. A YouTube csatornámon két videót is találtok, amelyben bemutatom nektek a Jáde roller és a Gua Sha masszírozó helyes használatát, de ezeken kívül is vannak még hatékony eszközök.

Bármelyiket is választjátok, figyeljetek nagyon arra, hogy mindig fertőtlenítsétek le használat előtt az masszírozót!

Objektum doboz

Mielőtt hozzákezdenétek a masszázshoz, tisztítsátok meg alaposan a bőrötöket, és cseppentsetek rá egy kis arcolajat, vagy kenjétek be valamilyen zsírosabb krémmel, hogy megfelelően csússzon a felület, és ne húzza a bőrt az eszköz. Ha masszírozót vásároltok, mindenképpen tartsátok be a termék leírásában található utasításokat!

Két használat között érdemes a hűtőben tartani az eszközöket, mert a hideg  pillanatok alatt segít eltüntetni az arc ödémáit, és azonnal felfrissül tőle a bőr.

Most 4 olyan masszírozót mutatok nektek, amelyek megbízható minőségűek és valóban hatékonyak, a cikk végén pedig megtaláljátok a nekem és a férjemnek bevált, és általunk legtöbbet használt arcolajokat is.

A folytatásért kattintsatok ide >>>

Ajánlott cikkek