Egyéb kategória

Lady Gaga és vőlegénye szakítottak

Amióta kijött a Csillag születik című film Lady Gaga és Bradley Cooper főszereplésével, azóta folynak a találgatások arról, hogy a színészek egymásba szerettek, vagy csak ilyen ügyesen játszanak. Az igazat nem tudjuk, de az tény, hogy Gaga és vőlegénye a napokban szétmentek. 

vous - 2019.02.20.
Lady Gaga és vőlegénye szakítottak

Aki csak látta eddig a Shallow című közös dalukat előadni őket, az nem tudja eldönteni, igazi szerelmet llát, vagy nagyon ügyes színészi játékot  – ami ugye a színészek dolga, és nagyon nem mellesleg hatalmasra turbózza a film körüli médiaőrületet. Cooper és Gaga (ál)szerelme tehát lehet ügyes reklámfogás is. Főleg annak tudatában, hogy a színész-rendező végre megállapodott, és gyermeket is vállalt Irina Shayk szupermodellel. 

Objektum doboz

Lady Gaga esete más. Nem ez volt az első jegyessége, s valószínűleg nem is az utolsó. Két éve voltak együtt a producerként dolgozó Christian Carino-val, és öt hónapnyi jegyességet bontottak fel. Az okokról hallgatnak. A People szerint egy ideje szakítottak már – a Grammy díjátadón sem együtt jelentek meg – , csak most hozták nyilvánosságra, s nincs szó hatalmas drámáról.  

Ajánlott cikkek