erős nő

Milyen az erős nő? Néhány példa, amely benneteket is motiválni fog

Befolyásol. Mer kockáztatni. Harcos. Ember. Fegyelmezett. Keményen dolgozik, és eléri a céljait. Ezeket az üzenetek valószínűleg benneteket is motiválnak majd, hogy gondoljátok újra a nőiesség fogalmát, és merjétek megélni a vágyaitokat, küzdjetek az álmaitokért.

A Converse márka női tervezői idén tavaszra a szeretet, egység és közösség erejéből inspirálódva alkották meg a „Love the Progress” kollekciót. A cipőket olyan múltbéli és jelenkori nők inspirálták, akik kézzel fogható változást hozhatnak a következő generációk életében. Ez egy formabontó, mégis nőies kollekció, amin viselői kézzel írott üzenetekkel és színekkel fejezik ki, mit jelent számukra nőnek lenni.

Objektum doboz

A Love The Progress jelmondata a “Keep Loving, Keep Fighting”, ami amellett, hogy az egyenlőségért való küzdelmet fejezi ki, emlékeztet minket arra, hogy

a szeretet sokkal erősebb a félelemnél.

Az új kampány többek között olyan nemzetközi arcok értelmezését közvetíti, mint a fiatal színésznő és aktivista Millie Bobby Brown, az első hidzsábot viselő balerina Stephanie Kurlow, az önvédelmi oktató Qin Yunguan, a nonkonformista zenész Naomi Preizler és a tech specialista, Kasia Gola. A kampány résztvevői a fehér Converse Chuck 70-jük felsőrészére, saját kézzel írták fel az üzenetüket.

Objektum doboz
Objektum doboz

A kampányban szereplő értelmezések: 

  • Millie Bobby Brown, színésznő és aktivista: Anglia - “a NŐ erős”
  • Stephanie Kurlow, hijabot viselő balerina: Ausztrália “a NŐ befolyásol és mer kockáztatni”
  • Qin Yungquan, önvédelmi oktató: Szingapúr - “a NŐ egy harcos”
  • Naomi Preizler, nonkonformista zenész: Argentína - “a NŐ ember”
  • Kasia Gola, tech szakértő: Lengyelország - “a NŐ fegyelmezett, keményen dolgozik, és eléri céljait”

Nektek hogy tetszik? 

Engel Nóra Lehet, hogy van élet tornacipő nélkül, de köszönöm, nekem jó így!

Lehet, hogy van élet tornacipő nélkül, de köszönöm, nekem jó így!

Azt hiszem, sok cikkből kiderült már: imádom a divatot. Legtöbbet (és legszívesebben) csak erről írok, olvasok. Egy ideje stylistnak tanulok és bolondulok a ruhákért. A szekrényem roskadásig van mindenféle ruhadarabbal és lábbelivel, mégis egyetlenegy fajtát hordok szinte minden nap: tornacipőt. Hogy miért? A válasz egyszerű: mert nekem így jó. De mit tehettek, ha ti is hasonló cipőben jártok és megszabadulnátok a „rossz” szokásaitoktól?