Meghan Markle

Meghan Markle fittyet hány a királyi etikettre?

Puszta megjelenésével is borított sok mindent, amit a brit királyi udvar addig kötelezően követendőnek tartott. Nem angol, elvált, színésznő. Valószínűleg a legkevésbé se erre a trióra számítottak, amikor nősülésre biztatták a kis herceget. 

A szerelem azonban képes volt az ELVÁRÁSOKKAL szembe menni. Még szép, elvégre ez a 21. század. Talán nem is baj, ha repedések támadnak a királyi palota falán.....

Meghan Markle
Meghan Markle
Forrás:
instagram.com

Meghan mindenesetre gondoskodik arról, hogy Erzsébet Királynőnek legyen miért aggódnia. 

A hírek szerint Meghan ugyanis a fejébe vette, hogy megtöri az évszázados szokásokat és bizony NEM hajlandó fotósok elé állni - alig pár órával majd a szülése után, ahogy azt Erzsébet királynő, Diana és még Katalin hercegné is tette.

Mit is mondhatnánk? Hogy helyén van az esze? Hogy a királyi család nőtagjaira kényszerített szokás figyelmen kívül hagyta eddig is a gyermekágyas anya egészségét, testi-lelki állapotát? 

Nem mondjuk. Nincs véleményünk, csak leírtuk, mire számíthat a királyi udvar.

A közösségi oldalak persze majd felrobbannak már most a hír hallatán. Mert ki hallott már ilyet- mondja az egyik oldal. Végre! - mondja a másik, végre valaki ki mer állni önmagáért. 

Ti hogy látjátok?