Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy a legtüzesebb

Ti is hajlamosak vagytok bizonyos élethelyzeteket hevesebben lereagálni, vagy éppen a hidegfejű nyugodt csillagjegyek táborát erősítitek? Olvassatok tovább és máris kiderül, hogy a három legtüzesebb jegy közé tartoztok-e.
 

vous - 2019.05.04.
Ez a három csillagjegy a legtüzesebb

Skorpió

Talán nem mindenki számára egyértelmű, hogy egy Skorpió csillagjegyű emberekkel nem szerencsés ujjat húzni, de bizony elég heves természettel rendelkeznek. Sosem felejtenek és türelmesen kivárják a legjobb alkalmat, hogy bosszút állhassanak. Nem feltétlenül megy bele nyílt szócsatába, de biztosak lehettek benne, hogy ő már tudja, hogy tehetne nektek keresztbe, ha megbántottátok az érzéseit.

Nyilas

A Nyilasok alapvetően nagyon nyíltak mindenkivel szemben és igazi humorbombák, de elég őket egyszer megbántanotok és azt sosem felejtik el. A Nyilas jegy szülötteinél csak egyetlen esélyetek van. Szeretteiket életre-halálra védelmezik, de nem esnek kétségbe, ha meg kell szabadulniuk egy emberi kapcsolatuktól, ezért nem érdemes eljátszani a bizalmukat.

Kos

A Kos jegy szülöttei rendkívűl vakmerőek és született vezetők. Nem érdemes megbántani őket, mert a legkisebb szóra ugranak és mindent személyes sértésnek vesznek. Nagyon makacsak tudnak lenni és a végsőkig kitartanak az igazuk mellett.

Ajánlott cikkek