Egyéb kategória

Sztár anyukák akik császármetszéssel hozták világra babájukat

Sokszor találkozhattok a jelenséggel, hogy édesanyák a társadalmi elvárások hatására szégyenlik, hogy nem voltak képesek természetes úton megszülni babájukat és esetleg le is tagadják, hogy császármetszésük volt. Sajnálatos módon nem ritka jelenség ez, pedig a születés egy csoda függetlenül attól, hogy ki mlyen módon képes világra hozni a kisbababáját. Manapság már rengeteg sztár vállalja büszkén, hogy császármetszéssel szült. Elhoztunk nektek néhányat.
 

vous - 2019.05.05.
Sztár anyukák akik császármetszéssel hozták világra babájukat

Kate Winslet

Objektum doboz

Kate 2000-ben adott életet kislányának Mianak, 2003-ban és 2013-ban pedig két kisfiának, mindhármukat császármetszéssel hozta világra.

Angelina Jolie

Objektum doboz

Angie 2006-ban adott életet első gyermekének majd 2008-ban egy ikerpárnak, mindhármukat császármetszéssel hozta világra. Angelina első gyermeke születése után azt mondta, hogy lenyügőzönek találta a császármetszést, mert számára elképesztő, hogy mire képes az emberi test.

Victoria Beckham

Objektum doboz

Victoria mind a négy gyermekének császármetszéssel adott életet és fontolgatták az ötödik babát is, de nem volt biztos benne, hogy a császármetszés során szerzett hege kibírná-e mégegyszer a folyamatot.
 

Ajánlott cikkek