trónok harca

Képernyőn beteljesülő szerelmek amelyek a való életben is kibontakoztak

Ti is imádjátok a filmeket és a sorozatokat? Ha igen, akkor nyilván rengeteg szereplő szerelmi életét végig izgultátok és alig vártátok, hogy mindenki összejöjjön mindenkivel. Azonban van olyan, amikor egy filmben órákat vagy sorozatokban egész évadokat kell végig türelmetlenkedni, míg eljön a nagy pillanat és elcsattan az első csók. És olyan is van, amikor ezekből a képernyőbeli románcokból kibontakozik egy szép szerelem a való életben is.

Havas Jon és Ygritte

Havas Jon és Ygritte
Havas Jon és Ygritte
Forrás:
instagram


A Trónok Harca két sztárja Kit Harington és Rose Leslie a képernyőn kibontakozó románcából egy való életbeli esküvő lett, amelyet 2018-ban kötöttek meg.


Elena Gilbert és Damon Salvatore

Elena és Damon
Elena és Damon
Forrás:
Instagram


A Vámpírnaplók 2009-ben üstökösként robbant be a köztudatba és mindenki imádta a remek kis sorozat nyolc évadot futott. Nina Dobrev és Ian Somerhalder 2010-ben jöttek össze és három évig egy párt alkottak majd 2013-ban szakítottak, de ennek ellenére folytatták a közös munkát és barátok maradtak.


Penny és  Leonard Hofstadter

Penny és Leonard
Penny és Leonard
Forrás:
Instagram

Az Agymenők sztárjai Kaley Cuoco és Johnny Galecki egy párt alkotott, amelyet több-kevesebb sikerrel titokban is tartottak, majd 2 év után véget vetettek kapcsolatuknak, de azóta is barátok.