horoszkóp asztrológia csillagok

Ezek a csillagjegyek nem jönnek ki jól egymással

Bizonyára a ti életetekben is van olyan személy, akit messzire elkerültök, mert nem tudjátok elviselni a természetét vagy a nézeteit. Lehet, hogy ez nem csupán a véletlen műve, hanem a csillagok keze is benne van dologban. Máris mutatjuk, mely csillagjegyek nem tudják elviselni egymást.

Oroszlán-Mérleg


Az Oroszlánok nem bírják elviselni a Mérleg döntésképtelenségét és bizonytalanságát. Mindketten más-más módon, de magukra akarják vonni a figyelmet és a középpontban szeretnének lenni. Az Oroszlánok folyton irányítani akarnak, azonban a Mérlegek nem hagyják magukat.


Nyilas-Bak


A Nyilasok és Bakok nem férnek meg egymás mellett, ugyanis mindketten igen erőteljes személyiségek. A Nyilasok nehezen viselik a konkurenciát, a Bakok pedig a legapróbb megjegyzésre is ugranak és egy Nyilas közelében a beszólások csak úgy repkednek.


 Szűz-Rák


A Szűzek nem tudják elviselni a Rákok racionalitását, pedig  próbálják. Földhöz ragadt természetük miatt a Rákok a végletekig ki tudják hozni a sodrukból a Szűz jegyében született csillagjegyeket. A Rákok ugyanakkor csak tervezgetnek, míg a Szűzek eközben megvalósítanak. A Rákok érzékenységük miatt mindent magukra vesznek, amit a Szűz felró nekik, míg a Rák a Szűz jegyűek csavaros kommunikációjától megy falnak.