randi-romantika-kapcsolat-szerelem

Ezzel vehetitek le a lábukról az egyes csillagjegyeket

Nincs ötleted hogy tudnád meghódítani a kiszemelteted? Tudd meg a csillagjegyét és máris könnyebb dolgod lesz, hiszen ez sokat elárul a személyiségéről. Máris eláruljuk hogyan nyerhetitek el a szívét az egyes csillagjegyeknek!
 

Kos 

 Kosok nem szeretik a túlzott nyomulást azonban szeretik, ha szelíd gesztusokkal felturbozzák az önbizalmukat. Bókoljatok neki, de semmiképp ne vigyétek túlzásba és ha ő is nyit felétek akkor nyert ügyetek van.


Bika


A Bikák mindent előre elterveznek és pontos elképzelésük van róla, hogy milyen ember mellett szeretnének lenni, ezért náluk a kommunikáció a kulcs, derítsétek ki hogy milyen tulajdonságokat szeret egy másik emberben és ha illik rátok akkor minden esélyetek megvan nála.


Ikrek


Az Ikrek a legkíváncsibb jegyek közé tartoznak. Fontos számukra a megjelenés és a titokzatosság, ne áruljatok el túl sokat magatokról és érezze azt hogy ti remekül meglennétek nélküle is és le sem fogjátok tudni vakarni magatokról!


Rák


A Rákok rendkívűl érzelmesek, ezért az ő szívükhöz romantikus gesztusokkal tudtok eljutni, de csak a különleges személyes meglepetéseket kedvelik a sablonos dolgok nem jöhetnek szóba!


Oroszlán


Az Oroszlánok szeretnek a középpontban lenni és vágynak az elismerésre. Dicsérd sokat és mondd el neki milyen nagyszerűnek tartod, garantáltan a kegyeibe fog fogadni.


Szűz


A Szűzek szeretnek abban a tudatban lenni, hogy szükségetek van rá és hogy vágytok  a társaságára, mindig legyetek őszinték vele és soha nem fog elengedni titeket.


Mérleg


A Mérlegek nagyon megfontoltak és lassan esnek szerelembe, de ha keresitek a társaságát és kitartóak vagytok akkor meglehet hódítani a szívét, de semmiképp ne legyetek túl rámenősek, ugyanis akkor menekülőre fogják!


Skorpió


A Skorpiók nagyon szenvedélyesek, mély érzelmekre és tűzre vágynak. Mutassátok meg neki mire vagytok képesek érte!


Nyilas 


A Nyilasokat a kalandok éltetik, mindig pozitívan gondolkoznak és nem szeretnek hátra felé tekintgetni. Legyetek életvidámak és szervezzetek remek programokat nekik. Soha ne próbáljátok megmondani neki mit tehet és mit nem!


Bak


Mindig az ő kezükben van az irányítás, hagyjátok érvényesülni és kérdezzétek sokat magáról, ha akar valamit tőletek egészen biztosan ő fog kezdeményezni.


Vízöntő


A Vízöntők velük egyszinten álló szellemi partnert keresnek, beszélgessetek vele sokat és nyügőzzétek le tudásotokkal. Nemtudnak ellenállni az intelligens meglátásoknak és imádnak hosszasan beszélegetni, ezért nem érdemes velük moziba menni az első randin!


Halak


A Halak imádják a szépséget és a titokzatosságot. Mindenkivel kedvesek de ezt nem szabad összekeverni a flörtöléssel, ne legyetek rá féltékenyek és mindig éreztessétek vele hogy mennyit jelent számotokra.