Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy képes akár nagy lemondásokra is

Nem feltétlenül akkor és úgy szorítjuk háttérbe igényeinket, ahogy és amikor nekünk az tetszik és sokan megsínylik a kényszer szülte döntéseket. Ez a három csillagjegy azonban képes nagy lemondásokra is.

vous - 2019.07.14.
Ez a három csillagjegy képes akár nagy lemondásokra is

Vízöntő

A Vízöntő talán a legnagylelkűbb csillagjegy, amely akkor érzi igazán helyén magát, ha másokon segíthet. Éppen ezért nem meglepő, hogy a nagy lemondások is mások igényeihez vagy megmentéséhez kapcsolódnak.

Oroszlán

Bátorsága világokat képes kibillenteni a sarkából, egy Oroszlán lemondása, legyen az tárgy vagy karrier, esetleg nagy hatalom, abból a bátorságból fakad, hogy úgy is megoldja az életét, ha mindent elveszít.

Szűz

A lelki szépséget és gazdagságot helyezi előtérbe mindig és mindenekfelett a Szűz. Ha jól érzi magát a bőrében, ha szerethet és szeretve van, akár fontos dolgokról is könnyedén lemond.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.