harangvirág

Ezek a csillagjegyek tudják, hogy a MOST-ban kell élni

Nézünk előre, nézünk hátra, várunk vagy visszasírunk dolgokat. Sose jó az ami adott. De ezek a csillagjegyek szerencsésebbek másoknál, ők pontosan tudják, hogy a JELEN a megfelelő idő.

Bak

A Bak jegy szülöttei remek intellektussal rendelkező emberek, akik ráadásul szorgalmasak. Nem halogatják a munkát, nincs dolguk a múlttal és úgy tekintenek a jövőbe, hogy nem várják a csodát. Értékelik a MOST adományait és MOST tesznek azért, hogy a jövő esetleg szebb legyen.

Oroszlán

Nem néz se előre, se hátra, képes a legnagyobb lazasággal elnyújtózni az adott pillanatban. Élvezni mindazt, amit a pillanat kínál. Nem rágódik a múlt történésein és eszébe se jut a jövő. Vagy ha mégis, akkor az finom álmodozás, nem feszül meg a jövő ígéreteitől.

Szűz

A jelent a Szűz jegyű embereknek találták ki. Ők azok, akik csordultig telnek a MOST varázsával, átélik a jelen szépségeit, és a helyén kezelik a múltat, a lehetséges jövőt egyaránt. Ebből fakadóan nem őrizgetnek sérelmeket és nem terveznek bosszút. Érzelmeiket az adott, aktuális idősávban megélik, meg is próbálják feldolgozni azokat, így aztán nem is cipelnek felesleges terheket.