Egyéb kategória

Ennek a három csillagjegynek a mai nap a hónap csúcsa

Fenn és lenn, dimbes-dombos az életünk, mindennapjaink is emelkednek, zuhannak velünk. Így a nyár zenitjén, egy kicsit már túl is az azon azonban lehetnek kimagaslóan jó napok. Ennek a három csillagjegynek a mai nap igazi csúcs lehet.

vous - 2019.07.31.
Ennek a három csillagjegynek a mai nap a hónap csúcsa

Halak

A Halak ma úszhatnak a boldogságban, és ennek oka a szerelem. Vagy egy új kapcsolat nyílt ki, vagy a már meglévő kapcsolatban értek olyan fordulóponthoz, amely boldogsággal teli jövőt ígér. Még eljegyzés, lánykérés is szóba jöhet ezen a szerdai hétköznapon.

Szűz

Munkahelyi örömökkel indulhat a ma reggel és ez kiegészülhet egy olyan álom beteljesülésével, amire régóta várnak. Vagy megérkezik valaki a régmúltból és felelevenednek gyerekkori örömök, vagy jelentkezik az ex. Az az ember, akivel zavaros volt az elválás. Minimum le lehet zárni végleg és tisztán azt a kapcsolatot.

Bak

Ma indulhatnak el egy új úton a Bakok. Ez lehet képletesen értelmezett út – egy sikeres felvételi nyomán tanulás, de az is lehet, ma kaptak zöld utat egy messzi vidék meglátogatására. Vízumengedély érkezik, vagy pénz, amiből megvalósítható egy rég álmodott utazás.

Ajánlott cikkek