vihar

Ez a három csillagjegy, történjen bármi, megbirkózik a változással

Az életünk folyamatos áramlás. Hullámvölgyek, hegyek, hepe-hupák. Minden változik, és ez a legtöbb embert bizonytalansággal tölti el. De nem ezt a három csillagjegyet. Ők meglovagolják a változásokat, sőt néha igénylik is.

Vízöntő

Történjen bármi, a Vízöntők urai maradnak a helyzetnek. Magabiztosak, és nyugodtak, rájuk, akár kősziklára – lehet alapozni. Nyugalmuk ragadós, mindazok, akik olyan szerencsések, hogy Vízöntő mellett élhetnek, biztonságban érezhetik magukat.

Kos

A Kos jegyű emberek lételeme a változás. Nyughatatlan, nyüzsgő, kihívásokat, kalandokat kereső csillagjegy, amely igényli a változást. Sokat költözik, akár nagy földrajzi távolságokat is áthidal, egyszer itt, egyszer ott…. miközben kerüljön bárhova, meleg, biztonságot sugalló otthont teremt azoknak, akiket szeret.

Skorpió

Erről a csillagjegyről vélnénk a legkevésbé, hogy a változás tulajdonképpen kedvére való. Egy skorpió KIHÍVÁSNAK érzékeli az élet nagy fordulatait és küldetése, hogy a lehető legjobbat hozza ki abból családja és önmaga számára.