sziget fesztivál

Ma indul a SZIGET - készpénzt ne vigyél magaddal, de a kis kedvenced elkísérhet

Idén 27. alkalommal nyitja ki kapuit a Sziget Fesztivál és aligha van olyan olvasónk,aki még nem jutott volna be legalább egyszer erre a minden képzeletet felülmúló, multikulti, más országokból is vendégeket csalogató rendezvényre, vagy ne akarna legalább idén bejutni az, aki még nem volt.

Este Ed Shereean ereszti ki a hangját és csap a húrok közé, és tagadhatatlanul az ő koncertje a legmenőbb ebben az évben a fesztiválon, hisz az utolsó darabig elfogytak a koncertjére a jegyek.

Objektum doboz

De mire ügyelj, ha olyan szerencsés vagy, hogy idén (is) vagy először, de ott csápolhatsz a Szigeten?

  • Tényleg ne vigyél készpénzt, nem tudod azt használni, a pénzedet Sziget - kártyára töltve tudod elkölteni.
  • Tömegközlekedéssel érkezz, nem tudsz autóval parkolni sehol.
  • Legyen nálad a személyid, kell a becsekkoláshoz.
  • Fogadd el, hogy biztonsági okok miatt a becsekkolásnál átvizsgálnak.
  • Olvasd el a Sziget házirendjét, amely szabályozza az ott tartózkodásodat. Ebből tudhatod meg, hogy mit tilos bevinni, vihetsz e be élelmiszert, mekkora mennyiséget, de azt is, hogy milyen feltételek mentén juthat be 11 év alatti gyermek a Szigetre és az is kiderül, hogy elkísérhet e a fesztiválra a kedvenc vadászgörényed.
  • Érezd jól magad és légy SZABAD, de ne feledkezz meg arról sem, hogy a Sziget ma kezdődik, de 13.-án véget ér..... vissza kell térj a saját életedbe, a megszokott keretek közé. Ne kelljen pirulnod önmagad előtt.

Nosztalgiázzunk kicsit, jó?

Tavaly például ilyen menő cuccokat viseltetek.

Ez a szuper dal pedig két éve, 2017-ben volt a Sziget Fesztivál himnusza.

Na induljatok most,de legkésőbb kora délután, mert az idén a hírek szerint jóval nagyobb lesz a tumultus, mint előző években.