Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy egyszerűen imádja az állatokat

Kicsi vagy nagy, szőrös vagy tollas, bundás vagy tüskés.... nekik mindegy. Az állatok iránti szeretetük és a felelősség érzése feléjük születésük óta adott.

vous - 2019.08.15.
Ez a három csillagjegy egyszerűen imádja az állatokat

Halak

Különösen a négylábúakért rajonganak, még inkább a kutyákért. A halak csillagjegyű gyerekek azok, akikre már nagyon pici korban rá lehet bízni a kutyák gondozását, szívből és korukat meghazudtoló felelőséggel fogják azt a feladatot vállalni. Ez a szeretet felnőttkorra is megmarad. Egy Halak jegyű ember életében olyan a kutya, mint egy családtag.

Bika

Talán a Föld és a környezet mindenekfeletti tiszteletéből fakad a Bikák állatszeretete. Az állatvédők között nagy számban találhatunk Bika jegyű embert, és jaj annak, akit egy Bika, állattal kapcsolatos rossz bánásmódon ér. 

Oroszlán

Az Oroszlánok nem csak szeretik, de tudnak is bánni az állatokkal. Ez legfőképp abból a mérhetetlen tudásszomjból fakad, ahogy az Oroszlánok feltárják környezetük titkait, kíváncsiak az állatvilág szereplőire, azok bonyolult működésére, szerveződéseikre, társas viselkedésükre. Egy Oroszlán számára nincs VESZÉLYES vagy "csúnya" állat, egyforma szeretettel és figyelemmel bánnak velük.

Ajánlott cikkek