lány, farmer

Ez a három csillagjegy tud nagyot villantani

Azt hiszed csendesek és még a vizet sem zavarják. Békések, maguknak valók és fő jelszavuk: a semmi feltűnés. Mégis időről időre villantanak egy olyat, hogy káprázik a szemed. Mutatjuk kik ők.

Halak

Csak úszkálnak - "elvannak" a sorsukkal, nem csapnak nagy zajt, ha lehet, inkább beolvadnak, mint kitűnnek a Halak. De a felszín alatt különleges fények égnek, amik időről időre előcsapnak. Ez lehet egy heves reakció egy váratlan helyzetre, amikor olyan erőt mutatnak fel, hogy szemünk-szánk tátva marad, vagy egy olyan teljesítmény, ami lenyűgözi a környezetét.

Rák

Lassúnak tűnnek ugye? Olyan kis visszahúzódónak. Mert sokszor inkább hallgatnak, nem szívesen vállalják fel a konfliktusokat sem. Azonban lehet olyan szitu, amikor a Rákok megmutatják igazi tehetségüket. Például kimagaslóan jól eligazodnak az emberi természetben - dekódolnak olyan jeleket is, amelyeket mások észre se vesznek - és ezekkel a megfejtésekkel a birtokukban sokkal könnyebben veszik az akadályokat a közösségi "versenyfutásban."

Szűz

Nyakig gombolt blúz - kurta szoknya. Ismerős ugye ez a Szüzekre jellemző kettőség, amikor egyszer takarják és villantják meg szépségégüt. Lelki értékeikkel is hasonló módon bánnak - ezért érezheted úgy, hogy egy Szűz jegyű embert lehetetlen kiismerni.